- Gastronomia
- Przechowywanie żywności
Przechowywanie żywności

Antystatyczny i odporny na przerwania papier pakowy. Papier nie wchłania wody, ani nieprzyjemnych zapachów. Nie przepuszcza światla i jest podobny do tektury. Bardzo dobrze chroni opakowaną zawartość.

Tekturowa tuba przystosowana do kontaktu z żywnością. Opakowanie w kształcie walca o pojemności 0,6l. Opakowanie posiada zamknięcie w postaci denka z tektury. Lekkie, ale wytrzymałe pudełko na drobiazgi.

Pakiet 100 białych toreb papierowych ekologicznych (120x90x320 mm) z mocnym dnem klockowym. Biodegradowalne, idealne do pakowania artykułów spożywczych, sypkich lub jako nośnik reklamowy. Funkcjonalne i przyjazne środowisku.

Opakowanie może być stosowane również do zamrażania produktów.

Torba Cateringowa Biała 340x200x330 mm – Estetyka, która Dźwiga Ci Biznes

Praktyczne i funkcjonalne opakowania wykonane z ekologicznych surowców.

Popularne opakowania typu doypack o transparentnej strukturze umożliwiającej szybko lokalizację poszukiwanych produktów. Z ich zastosowaniem możemy spotkać się w wielu gałęziach przemysłu.

Opakowanie jednorazowe pozwala na łatwy transport gotowych posiłków.

Opakowanie jednorazowe pozwala na łatwy transport gotowych posiłków.

Z pojemnikami jednorazowymi wartość odżywcza opakowanej żywności zostaje zachowana.

Opakowanie może być stosowane również do zamrażania produktów.

Opakowanie może być stosowane również do zamrażania produktów.